Rss Feed
Facebook button

Kartoffelsuppe

Posted By on 9. december 2005

Du skal bruge følgende til opskrift på kartoffelsuppe.

Ingredienser:

200g røget bacon i tern
2 hele løg
4 kartofler
1 porre
1 liter vand
3 terninger
1 kop mælk
Kartoffelmel
Salt
Hvid peber

Ostebrød

Fremgangsmåde for kartoffelsuppe:

Bacon svitses i en gryde med grofthakket løg og porre, derefter spædes vand med terningerne,
eller om man har lidt tynd suppe til hjælp, det koger nu ca 1 time.

Smelt lidt smør eller fedt i en anden gryde, svits de skrællede kartofler, skåret i skiver,
og hæld noget af suppen over, når det er kogt godt igennem blænder du det og hælder
det over i den anden gryde sammen med den øvrige suppe sammen med lidt mælk.

I resten af mælken laver man en lille jævning, som kommes i når det koger, den krydres med salt og hvid peber.

Spises med ostebrød.

(Har man Suppegrønt, giver det en god smag at koge en Suppevisk sammen med baconen).

About The Author

Comments

Leave a Reply