Omelet er lynhurtig mad, og man bliver (næsten) aldrig træt af den. jeg har lavet den med champignoner, men kan du skaffe andre svampe, bliver den endnu bedre…
Ingredienser:
500 g champignon
6 stilke bladselleri
50 g smør
1 tsk. salt
8 æg
4 spsk. vand
1 tsk. paprika
1/2 tsk. salt
50 g revet cheddarost
Tilbehør:
salat
brød
Fremgangsmåde:
Rens champignonerne og skær dem i halve. Bladsellerien skæres i skiver.
Smelt halvdelen af smørret i en pande (21 cm diameter) og steg champignonerne ved kraftig varme i 5 min. Tilsæt selleri og salt og steg yderligere i 1 min. Pisk æg, vand og paprika sammen. Smelt resten af smørret på panden og tilsæt æggeblandingen.
Bag omeletten ved svag varme i ca. 5 min. Skub og løft i omeletten, mens æggemassen stivner.
Drys med reven ost og bag omeletten færdig i yderligere 2 min.