Rss Feed
Facebook button

Fiskepakker

Posted By on 23. december 2004

Sølvpapir
Tomat
Spinat (fra frost er fint, hakket eller hel men varm det lige i en gryde først)
Feta
Mild sennep
Olie
Fisk (du kan egentlig bestemme selv hvad du vil ha af fisk.
Torsk er god men er du ikke til den helt grove fisk så kan jeg anbefale lange, umm det er godt)

Du river to gode stykker sølvpapir og ligger på kryds. smør midten med lidt olie.
Hiv siderne lidt op så du får en lille skål i midten (så falder det ikke ud mens du laver det)
Smid en god klat spinat i bunden og læg et stykke fisk på, smør med en meget lille smule sennep,
derpå et par skiver tomat (nu skal du til at ha fedtede hænder og sørg lige for at du har fået
siderne af sølvpapiret løftet) smulder en god håndfuld feta over og luk pakken..

Lav resten af pakkerne. Af to sider lange kan du lave 6 pakker

De skal ca ha 25 min (blir ikke dårligere af at få lidt mere) i ovnen på 225°

Server nogle mørkogte kartofler og brød til (salat hvis du er til sådan noget)

Velbekomme

About The Author

Comments

Leave a Reply