Rss Feed
Facebook button

Fyldte horn

Posted By on 4. december 2004

dejen:
400 g mel
110 g smør
ca. 1,5 dl lunken mælk
50 g gær
1,5 æg
4-5 spsk sukker

fyld:
marcipan
chokoladeknapper

pynt:
æg
sukker
hakkede mandler

Til dejen hakkes smørret ud i melet, husk at lægge lidt fra til æltning. Gæren røres ud i lunken mælk og blandes i dejen sammen med sukker og det sammenpiskede æg. Dejen æltes med det ekstra mel og deles i to, hvis De vil have små horn. Dejen rulles ud til en stor pandekage og deles i 12 trekanter. På hver trekant lægges chokoladeknapper og marcipan. Hornene rulles sammen mod spidsen og lægges på en smurt bageplade. Skal hæve lunt og tildækket i 20 minutter. Pensles forsigtigt med æg og drysses med sukker og hakkede mandler.
Bages midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter.

About The Author

Comments

Leave a Reply