Ingredienser:
250 g smør/margarine
350-400 g sukker ( ca. 3½ dl)
4 æg
250 g mel ( 5 dl )
6 strøgne tsk. bagepulver
2½ dl. mælk
grøn frugtfarve
mandelessens
25 g mandelflager
Rør blødt smør/margarine meget grundigt med sukker.
Tilsæt et æg ad gangen og rør godt for hvert.
Sigt mel og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælk.
Farv dejen let lysegrøn med frugtfarve og tilsæt mandelessens efter smag.
Klip bagepapir til, så det passer præcist til sider og bund af en bradepande på 25×45 cm.
Fyld dejen i bradepanden , drys mandelflager over.
Bages ved 200° i ca. 30 min. på nederste ribbe.
Pas på kagen ikke bliver for mørk, læg evt.bagepapir over de sidste minutter.
Løft kagen op med bagepapir og læg den til afkøling på en bagerist.
Træk forsigtigt papiret af.
Er fryseegnet.