Rss Feed
Facebook button

Honningboller med chokolade og nødder

Posted By on 25. oktober 2004

Med honning, chokolade og nødder så mangler der bare marcipan 😉

Til ca 20 stk

Ingredienser:
100 g margarine
5 dl mælk
50 g gær
3/4 dl honning
1 tsk. salt
200 g hakket TOMS Plade, mørk
100 g hakkede hasselnødder
350 g sigtemel
ca. 500 g hvedemel
1 æg til pensling
2 spsk. perlesukker

Margarinen smeltes og mælken tilsættes. Mælkeblandingen hældes op i en dejskål. Gæren udrøres heri.

De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes til den er smidig og stilles til hævning i 40 min.
Dejen slås ned og formes til boller.

Bollerne sættes på bagepapir og efterhæver 30 min.

Bollerne pensels med æg og drysses med perlesukker.

Bages i ca 20 min. ved 200º i midten af ovnen

About The Author

Comments

Leave a Reply