Rss Feed
Facebook button
Kødsovs ala Peyk - pylleweb
Spring til indhold
Hjem » Kødsovs ala Peyk

Kødsovs ala Peyk

En super pastasovs direkte fra HJEMMESERVICE

Ingredienser
Ingredienser
300 g. hakket oksekød
150 g. hakket svinekød
70 g. røget bacon
1 løg
1 gulerod
1 ben bladselleri
1 tørret chili
1 dl. hvidvin
1 lille dåse tomatpuré
Lidt kalvefond.
1.5 dl. vand
Olivenolie

500 g. tørret båndspaghetti.

Friskreven parmesanost.

Bredbladet persille.

Fremgangsmåde

1. Skær bacon i strimler og svits det i en gryde med olivenolie.
2. Hak løg, gulerod og bladselleri og steg det sammen med baconen ved svag varme i ti minutter.
3. Brun kødet og hæld det i gryden.
4. Steg ved lidt kraftigere varme til kødsaften er kogt væk.
5. Tilsæt hvidvin og lad det koge næsten ind (ca. 5 minutter).
6. Opløs tomatpuré og lidt fond i kogende vand. Hæld det i gryden og bring retten i kog. Skru ned for varmen.
7. Smid en tørret chili i gryden og tag den op, når retten har fået en lille smule riv (ca. 15 minutter).
8. Kog i mindst en time uden låg. Spæd op med vand, hvis retten bliver for tør.
9. Smag til med salt og pepper. Smelt eventuelt en klat smør i retten til sidst.

Kog båndspaghettien og vend den i sovsen.

Drys parmesanost blandet med hakket persille over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *