Rss Feed
Facebook button
Karrysuppe med pasta og rejer - pylleweb
Spring til indhold
Hjem » Karrysuppe med pasta og rejer

Karrysuppe med pasta og rejer

1 persillerod
1 gulerod
1 løg
2 spsk karry
2 spsk olie
1 ltr grønsagsbouillon
125 g pastasløjfer eller skruer
150 g rejer
1 dl cremefraiche 18%
1/4 tsk majsstivelse
50 g smør
1 tsk salt
1 tsk peber

Persillerod og gulerod skrælles og skæres i små terninger. Løget pilles og hakkes. Karryen svitses i olie og grøntsagerne svitses med. Bouillon, pasta og smør tilsættes. Koges under låg i ca. 5 minutter. Rejerne kommes i. Majsstivelsen udrøres i creme fraiche og røres i suppen. Suppen gives et opkog og smages til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *